De wetenschap van huidverjonging begrijpen

huidverjonging

De wetenschap van huidverjonging begrijpen

Wat is Totale huidverjonging ? Totale huidverjonging omvat de toepassing van niet-chirurgische procedures om huidlaxiteit, rimpels, veroudering, fijne lijntjes, acnelittekens, donkere kringen, hyperpigmentatie en verkleuring aan te pakken. Meer specifiek kunnen lasers, microdermabrasie, radiofrequente ablatie, peeling en injecties deze gezichtsesthetische problemen versterken en verbeteren. Deze voordelen voor huidverjonging kunnen op verschillende plaatsen op het lichaam worden verkregen, waaronder het gezicht, de nek, de borst, de handen, de armen, de rug, de benen en de voeten.

De huidverjongingsprocedure moet worden uitgevoerd door een dermatoloog met jarenlange ervaring in het veld en geldige referenties van gerenommeerde medische verenigingen en instellingen. Veel van de artsen die deze behandeling aanbieden, hebben het gecombineerd met andere effectieve vormen van huidverzorging om een uitgebreid huidverzorgingspakket te creëren dat veel van de zorgen en problemen aanpakt die tegenwoordig het meest voorkomen bij mensen, zoals blootstelling aan de zon, leeftijd, genetica, stress , uitdroging, hormonale schommelingen, medicijnen, veroudering en meer. Er is een breed scala aan factoren die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van deze ouder wordende huidproblemen en deze professionals zijn experts op het gebied van cosmetologie die u gepersonaliseerde tips en behandelingen kunnen geven voor elk gebied of leeftijdsgerelateerde problemen die u mogelijk heeft. hebben.

De arts moet u alle voordelen van deze behandeling uitleggen voordat hij/zij met het proces begint. Als u gezondheidsproblemen, medicijnen, allergieën heeft of momenteel een behandeling zoals chemotherapie ondergaat, moet u uw arts vóór de geplande tijd over de procedure informeren. Tijdens de huidverjongingsprocedure zal een gekwalificeerde professional lasers, microchirurgie, radiofrequentie-ablatie, chemische peelings, dermabrasie, shearwave en filler-injecties gebruiken om uw huid in zijn zeer natuurlijke en gezonde staat te verjongen. Deze behandeling wordt ook vaak een vorm van cosmetische chirurgie genoemd en wordt niet vergoed door uw verzekering. Als u meer wilt weten over deze prachtige en heilzame procedure, neem dan gerust contact op met uw plaatselijke dermatoloog om een consult in te plannen.

Klik door naar de website: Huidinstituut LaVendi